Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Risór adviseert bedrijven en organisaties in de regio Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht op vraagstukken rondom groei. Wilt u weten waarom groei stagneert terwijl de markt het goed doet? Wilt u uw strategische keuzes realiseren en komt dat niet goed van de grond? Risór helpt u verder met een analyse van de situatie en geeft op basis van die analyse een advies met enkele oplossingsrichtingen.

 

Bedrijfsanalyse

Vaak zien organisaties zelf niet meer wat er gaande is. Dan kan het helpen om iemand van buiten naar de situatie te laten kijken. Risór verzorgt voor u een scan op basis van bronnenonderzoek en interviews binnen en/of buiten uw bedrijf en maakt zo een goede analyse van de situatie. Dat geeft overzicht en inzicht op de situatie. Risór kijkt met een onpartijdige frisse blik en gepaste nieuwsgierigheid naar de situatie, onderzoekt, neemt interviews af en rapporteert terug. Zo heeft u snel overzicht en inzicht op een situatie.

 

Bedrijfsadvies

Op basis van de analyse geeft Risór een pragmatisch bedrijfsadvies. Een mooi vertrekpunt voor verdere operationalisering op weg naar ‘next level’ groei.

 

Risór heeft voor klanten in diverse branches analyses gemaakt en adviezen uitgebracht. Onderwerpen lopen uiteen van onderzoek naar stagnerende groei, het in kaart brengen van vertrouwenscrisissen, samenwerkingspatronen tot 360 interviews over cultuur en werksfeer in organisaties.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Als je anderen inspireert,
bereik je hogere doelen