Executive Coaching

Executive Coaching

Risór Executive Coaching richt zich op ondernemers, managers en directeuren in de regio Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht.  Risór ontwikkelt het zichtbare en onzichtbare prestatiepotentieel, zodat u effectiever bent in het realiseren van uw ambitie. Doet een veranderende context, groei of tegenvallende resultaten een beroep op nieuwe kennis, vaardigheden en competenties?  Zowel op die van u als van uw team? Risór brengt gewenst gedrag in lijn met de strategische keuzes van uw bedrijf.

 

Individuele Coaching

De individuele coaching van Risór is gericht op persoonlijke groei, interpersoonlijke relaties, leiderschapskwaliteiten en communicatie. Wilt u inzicht in uw sterke kanten en ontwikkelgebieden en uw eigen blinde vlekken leren kennen? Staat u voor een zakelijke uitdaging of een transformatie vanuit een persoonlijk en professioneel perspectief en wilt u zich voorbereiden op toekomstige rollen en verantwoordelijkheden? Of wilt u sparren met een externe coach over zaken die spelen in uw bedrijf? Individuele coaching van Risór is op maat gemaakt rondom u als persoon in relatie tot de context waarin u zich bevindt of wilt gaan bevinden. Wat o.a. aan bod komt is:

 • Constructieve feedback binnen een veilige en vertrouwelijke omgeving.
 • Uitdaging en support bij het reflecteren op o.a. effectief gedrag, overtuigingen, situaties en prioriteiten.
 • Leren omgaan met dilemma’s en paradoxen.
 • In een veilige omgeving experimenteren met nieuw gedrag.
 • Sparren over doelen en strategieën, uitdaging op aannames en waar nodig beoordeelt u opnieuw of het de juiste zijn.
 • In balans blijven met andere zaken die in uw omgeving aan de orde zijn.

 

Team Coaching

Een team mensen is tot veel in staat. Het resultaat is sterk afhankelijk van de onderlinge dynamiek, zowel de zichtbare als de onzichtbare. Risór Team Coaching helpt teams in samenwerken, creëert afstemming en vertrouwen en leidt tot open communicatie tussen teamleden. Onze coaches ontwikkelen teams naar een ‘next level’ groei in lijn met de ambitie en met een focus op belangrijke organisatorische uitdagingen. Gecoacht wordt o.a. op:

 • De rol van het individu in teams en in teamsamenstelling.
 • Het opbouwen van complementariteit binnen teams.
 • Het verkennen van terugkerende gedragspatronen die de effectiviteit van een individu en het team beïnvloeden.
 • Het verder brengen van gedrag en interacties in combinatie met onderwerpen van de strategische agenda.
 • Kennisdeling en kennisuitwisseling binnen het team.
 • Het oefenen van vaardigheden die het prestatiepotentieel van het team bevorderen.

 

Met Risor Executive (Team) Coaching ontwikkelt u uzelf, uw team en uw organisatie naar een volgende niveau. De inzet van onze coaches zorgen voor overzicht, inzicht en een prettig werkklimaat. Dat betekent voor u een uw team een optimale focus op de business waarbij Risór u en uw team scherpt houdt op wat u wilt bereiken.

 

Risór heeft sinds 2011 meerdere ondernemers, managers, directeuren en teams begeleidt bij het maken van richtinggevende keuzes, verbetering van onderling vertrouwen, het verbeteren van samenwerking en het ontwikkelen van effectief gedrag in lijn met de strategische keuzes van het bedrijf.

Benieuwd?  Neem dan contact met ons op!

Als je anderen inspireert,
bereik je hogere doelen