Executive Search

Executive Search

Risór biedt Executive Search voor bedrijven en organisaties in de regio Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht. Zoekt u opvolging of de juiste aanvulling voor uw team? Iemand die in staat is de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf en voor eenieder die daarbij betrokken is? Risór vindt voor u de juiste kandidaat!

 

Werkwijze Executive Search

Op basis van een grondige intake stellen we een profiel op en gaan we op zoek naar de juiste persoon. Kandidaten benaderen wij persoonlijk en discreet. Voor een goede match onderzoeken wij de wensen van de kandidaat even grondig als die van de opdrachtgever. Risór gaat voor een degelijke selectie met interview, testen en checks. Er is pas een match als perspectiefwensen overeenkomen en belangrijke waarden worden gedeeld. Na een match volgt het aanbod.

Risór werkt op basis van no cure, no pay. We vragen daar wel wat voor terug. Exclusiviteit van de opdracht. Wij werken met een vaste fee op basis van redelijkheid en billijkheid en gaan door tot de vacature is ingevuld. Functies waarop wij leveren zijn:

  • Algemeen directeur/ Manager
  • Directeur/ Manager Marketing & Sales
  • Directeur/ Manager Operations
  • Directeur/ Manager HR

 

Wilt u meer weten? Neem contact op!

Als je anderen inspireert,
bereik je hogere doelen